استاد ضیایی
عدم انحصار ادراکات در مبصرات(استاد ضیایی)

عدم انحصار ادراکات در مبصرات
همۀ ادراکات ما از قبیل دیدنیها نیست، بلکه فقط بخشی از ادراکاتمان بصری است اما بخش عمدهای از ادراکات ما از قبیل مسموعات است؛ آیا آنجا میتوانیم بگوییم مادّی است؟ بسیاری از ادراکات ما از قبیل چشایی است؛ آنجا چه میگوییم؟ بخشی از ادراکات ما مربوط به عالَم رؤیا است؛ آقای کولپه در مورد رؤیا چه میگوید؟ مسلّماً همۀ رویاها کاذبه نیستند، بلکه بعضی از رؤیاها صادقه است. در این خصوص چطور است؟ در رؤیا ما بوییدن، شنیدن و حرف زدن داریم در حالی که از هیچ یک از ابزار مادّی استفاده نمیشود.
سؤال دیگر این است که آقای کولپه در مورد بعضی از انسانها که از آینده خبری میدهند چه میگوید؟ اموری که هنوز در خارج تحقق نیافته است تا بگوییم میبیند؛ آیا آن هم در سلول مغزی جا گرفته؟ یا بعضی مسائل که در غرب هم جریان خیلی قوی پشت سر آنها است؛ مثلاً از انسانها که با ارواح ارتباط پیدا میکنند چیست؟ آیا اینها را هم بگوییم از سنخ مادّه است؟ ممکن است صاحب روح بدنش پودر شده باشد و چیزی به لحاظ جسمی باقی نمانده باشد ولی با روح او ارتباطی برقرار میکنند و خبرهایی دریافت میکنند. بسیاری از اشیای گم شده از طریق ارتباط با ارواح پیدا شده است.
برچسب ها :استاد ، استاد ضیایی ، استاد ضیایی حکمت ، حکمت ، عرفان اسلامی ، علامه حسن زاده ، علامه طباطبائی ، فلسفه ، فلسفه اسلامی ، موسسه آوای توحید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰