کد خبر : 6298
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳

برگزاری دومین دوره مجازی مهارت‌افزایی سبک زندگی خانوادگی (گام نخست)

برگزاری دومین دوره مجازی مهارت‌افزایی سبک زندگی خانوادگی (گام نخست)

به گزارش خبرگزاری حکمت به نقل از روابط عمومی پژوهشکده زن و خانواده، دومین دوره آموزشی مجازی مهارت‌افزایی سبک زندگی خانوادگی (گام نخست) به همت پژوهشکده زن و خانواده، در سه ترم آموزشی برگزار می شود.غلامرضا پریمی مدیر آموزش پژوهشکده زن و خانواده ، با اشاره به برگزاری اولین دوره آموزشی مجازی مهارت‌افزایی سبک زندگی



به گزارش خبرگزاری حکمت به نقل از روابط عمومی پژوهشکده زن و خانواده، دومین دوره آموزشی مجازی مهارت‌افزایی سبک زندگی خانوادگی (گام نخست) به همت پژوهشکده زن و خانواده، در سه ترم آموزشی برگزار می شود.
غلامرضا پریمی مدیر آموزش پژوهشکده زن و خانواده ، با اشاره به برگزاری اولین دوره آموزشی مجازی مهارت‌افزایی سبک زندگی خانوادگی در قالب یکصد جلسه آموزشی با مشارکت و همکاری نهادهای مختلف بیان کرد: دوره آموزشی مهارت‌افزایی سبک زندگی خانوادگی (گام نخست) به صورت مجازی بر اساس سامانه LMS و ارائه مجموعه دروس با کیفیت مطلوب در قالب فیلم، صوت و متن به صورت بسته آموزشی در سه ترم برگزار و نام نویسی داوطلبان از  یکم تا بیستم آبان ماه سال ۱۳۹۹ انجام خواهد شد.
مدیر آموزش پژوهشکده زن و خانواده  با اشاره به اینکه، تحول به سمت جامعه مطلوب نیازمند تحول مثبت در سبک زندگی و خانواده پایدار می‌باشد، افزود: این دوره کوشیده است با ارائه مهارت‌های لازم و مؤثر برای داشتن یک زندگی سالم و توانمندسازی مشاوران و کنشگران خانواده، فعالان فرهنگی و علاقه‌مندان به مباحث سبک زندگی قدمی مؤثر در استحکام خانواده و جلوگیری از متلاشی شدن آن بردارد.
از مزایای این دوره می‌توان به بهره‌گیری از اساتید مطرح و صاحب نظر در حوزه مشاوره و داشتن محتوای عمیق و کاربردی در زندگی روز مره اشاره کرد که ارتقاء علمی، تخصصی و مهارتی مخاطبان را به دنبال خواهد داشت و امید است به بالا بردن کیفیت زندگی آحاد جامعه بینجامد.
پریمی در ادامه افزود: مخاطبان این دوره طلاب سطح ۲ و بالاتر حوزه‌های علمیه، دانشجویان مقطع کارشناسی و بالاتر، کارشناسان و علاقه‌مندان به مباحث سبک زندگی خانوادگی، مدیران فرهنگی، کارشناسان، مشاوران، پژوهشگران، مبلغان و اساتید حوزه و دانشگاه، مددکاران و مشاوران خانواده و دانشجویان فعال در عرصه زن و خانواده، معلمان و مشاوران نخبه آموزش و پرورش، معاونان و کارشناسان امور خانواده در نهادهای دولتی و غیردولتی، سرگروه‌ها و مربیان طرح شجره طیبه صالحین، دانش‌پژوهان دوره‌های درس‌گفتار برگزار شده از سوی پژوهشکده زن و خانواده هستند.
وی در ادامه یادآور شد: از عناوین دوره می توان به سبک زندگی، باورهای اشتباه در زندگی، روان شناسی اختلافی زن و مرد، نقش سلامت عاطفی و جنسی در استحکام خانواده، مشاوره پیش از ازدواج، روابط دختر و پسر پیش از ازدواج، مهارت‌های زندگی زناشویی، بایسته‌های فرزندپروری، روان‌شناسی نوجوان و … اشاره کرد.
مدیر آموزش پژوهشکده زن و خانواده  در پایان با اشاره به استقبال گسترده از دوره های آموزشی قبلی خاطر نشان کرد: پژوهشکده زن و خانواده آمادگی لازم را برای برگزاری این دوره با مشارکت نهادهای مختلف به ویژه مدیریت‌های استانی حوزه‌های علمیه خواهران و برادران و دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور طلاب و دانشجویان دارد. این مراکز و موسسات در صورت مشارکت برای اجرای دوره طبق تفاهم‌نامه‌ای توافقی از تخفیفات ویژه برخوردار خواهند شد.

سه ترم دوره مطابق زمان بندی ذیل برگزار خواهد شد:
ترم اول: آذر ۱۳۹۹ –  بهمن۱۳۹۹
ترم دوم: اسفند ۱۳۹۹ –  خرداد ۱۴۰۰
ترم سوم: خرداد ۱۴۰۰–  مرداد ۱۴۰۰

عناوین موضوعی دوره:
ترم اول
۱. سبک زندگی، حجت‌الاسلام دکتر مسعود آذربایجانی (۵ جلسه)
۲. تحولات فرهنگی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا زیبایی نژاد (۴ جلسه)
۳. روابط پیش از ازدواج (روابط دختر و پسر)، دکتر محمود گلزاری (۲ جلسه)
۴. روانشناسی اختلافی زن و مرد (بخش اول)، دکتر منصوره سادات صادقی (۲ جلسه)
۵. رویکرد دین به جنسیت و خانواده، دکتر فریبا علاسوند (۸ جلسه)
۶. نقش سلامت عاطفی و جنسی در استحکام خانواده، دکتر سیدکاظم فروتن (۵ جلسه)
۷. باورهای اشتباه در زندگی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا زیبایی نژاد (۸ جلسه)
ترم دوم
۱. خانواده و رسانه، دکتر سید محسن بنی هاشمی (۸ جلسه)
۲. مدیریت فرهنگ در خانواده، دکتر حسن بنیانیان (۳ جلسه)
۳. مشاوره پیش از ازدواج، دکتر محمود گلزاری (۲ جلسه)
۴. مهارتهای زندگی زناشویی، حجت‌الاسلام دکتر مهدی عباسی (۸ جلسه)
۵. مهارتهای زندگی برای همسران، دکتر فرشته موتابی (۸ جلسه)
۶. بایسته های فرزند پروری، حجت‌الاسلام ابراهیم اخوی (۴ جلسه)
ترم سوم
۱. کودک و معنویت، حجت‌الاسلام ابراهیم اخوی (۴ جلسه)
۲. روانشناسی نوجوان، حجت‌الاسلام ابراهیم اخوی (۴ جلسه)
۳. مهارتهای مشاوره و راهنمایی، حجت‌الاسلام دکتر حسن انصاری (۸ جلسه)
۴. اصول و فنون مشاوره، دکتر مسعود جان بزرگی (۸ جلسه)
۵. روانشناسی اختلافی زن و مرد (بخش دوم)، دکتر منصوره سادات صادقی (۴ جلسه)
۶. نقش باور در سلامت، حجت‌الاسلام دکتر محمدتقی سبحانی (۳ جلسه)
علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام به لینک زیر مراجعه و برای اطلاع بیشتر از شرایط و جزئیات دوره به قسمت دوره گام نخست در پرتال پژوهشکده زن و خانواده مراجعه فرمایند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دفتر و ساختمان آموزشی : قم،خ ارم ،ک۲۰ روبروی مسجدسلماسی پلاک۱۳ کدپستی: 3715696797